29. tammikuuta 2015

Lastenhuone

Tässä siis kuvia poikien huoneesta. Tai vielähän se on vain pojan huone, koska pikkunen nukkuu meidän vieressä.
Pinnasänkykin ollut kaksi vuotta meillä täällä ihan tarpeettomana, kukaan ei oo ikinä nukkunut siinä yhtäkään yötä.
Eiku huijaan, on sittenkin! Kristian nukkui siinä muutaman kerran ennen vauvvan syntymää, kun oli pakko päästä meidän lähelle nukkumaan..


Puuha-Pete kamppeet :D
Omasta mielestä nämä huoneet sopii paremmin näin päin! Entinen lastenhuone oli jotenki kolkko ja kylmä, kun kaikki seinät oli valkoisia. Nyt tuo harmaa tuo jotenki kummasti tuonne lämpöä lisää. Ja mahtuupahan pyykkitelinekin jonnekin!
Uudet verhot on tännekin harkinnassa, kunhan tulee jotku hienot vastaan.

Vielä huoneesta puuttuu pojan kummitädin joululahjaksi tekemä maja. Pitäs vaan ensin päättää et aletaanko me joskus kohta nukuttamaan vauvaa pinnasänkyyn, vai puretaanko suosiolla ja myydään pois :D. Siinä nurkassa ois majalle tilaa. Tai mahtuishan se pyykkitelineen tilalle, mut missä mä sit kuivatan pyykit..

Mulla on muuten joku ihme pakkomielle välillä. Aina ku nään jonku lelun lattialla(sillon kun siis poitsu ei leiki siellä), käyn heti keräämässä pois. Ja kun tolla on kiva tapa levittää kaikki lelukorit lattialle, ja lähteä sen jälkeen pois. Eipä se muilla leluilla oikein ees leiki, kuin legoilla ja autoilla automatolla.

Mut emmä nyt ihan aina niitä oikeasti kerää pois. Se on lastenhuone ja siellä saaki olla lelut levällään :D. Ja jos alkaa häiritseen liikaa niin ovi kiinni vain ;).

4 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs, oikein kunnon poikien huone ♥ ! Rakastan näitä tällaisia lastenhuoneita joissa on ajateltu lapsia eikä aikuisia. :D Meilläkin on automatto kun isompi sen bongas ja halus, HARMI, mä en niin tykkää :D :D Oon myös haaveillut tollasesta seinään laitettavasta mittapuusta, esimerkiks tuo teidän on ihana, mistä se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oiski kätevä semmonen matto jossa toisella puolella tuo auto-hommeli ja toisella puolella joku vähän neutraalimpi ;)
   Ikeasta on tuo seinätarra! :)

   Poista

KIITOS KOMMENTISTASI <3