3. helmikuuta 2015

Kuvia päivästämme

Aikalailla tasan kello 9 molemmat pojat heräilee. Ensin vauva herättää mut potkimalla kylkiin, ja kohta isovelikin hipsii meidän sänkyyn.


Päivä alkaa puuron ja kahvin keitolla. Tai puuroahan minä en ala aamuisin keittelemään, mikroon vain! Harvoin enää taaperolle puuro maistuu edes. Minulle maistuu kyllä, varsinkin tämä uutuus. Marjojen ja maustm. jukurtin kera, tai mehukeiton ja raejuuston.

Pikkuinen jaksoi kiltisti odottaa että saan aamupalan syötyä.
Isompi pystytti lego-leikit sohvalle.
Jonkun aikaa siinä sohvalle yhdessä oleskeltiin, kunnes vauveli alkoi osoittaa väsymyksen merkkejä. Onneksi nykyään nukkuu paremmin vaunuissa, semmosia 2-4 tunnin päiväunia yleensä.


Sinistä, sinistä, sinistä..

Vihdoin myös me päästiin pienten aamukiukkujen jälkeen ulos.
Melkein parisen tuntia jaksettiin ulkona pyöriä pojan kanssa. Olipa hyvä et ostin itelle toppahousut, eihän tuolla muuten pystyis lumihangessa pomppimaan tai laskemaan pyllymäkeä!

Seuraavaksi sisälle, vuorossa lounas ja päiväunet! 
Kanaa ja salaattia, pojalle lisäksi makaronia. 


Poikien nukkuessa järjestelin vähän meidän kylppäriä. Haluttais niin maalata tuo kattokin valkoiseksi. Muuten kyllä ihan kiva kylppäri, kivan iso. Vaikka ei tuolla tosin kunnolla mahdu kuivaamaan vaatteita.


Ihana iloinen nappisilmä päiväunien jälkeen. Kyllä ne kunnon unet vaan tekee kaikille hyvää.
En vieläkään osaa luottaa tuohon itkuhälyttimeen. Vähän väliä pitää käydä ovelta kurkkimassa että onhan kaikki siellä hyvin. Vaikka tuosta kyllä kuuluu hyvin äänet, jos vaikka joku kävelee läheltä tai auto tulee pihaan.

Miehen tultua kotiin tehtiin ruoka, kasvissosekeittoa. Naminamii, varsinkin raejuuston kanssa(hassua, en ennen voinu ees sietää raejuustoa! Ei se kyllä vieläkään ihan paljaaltaan mee..)
Miehen kotiin tulo on ainakin tuon isomman pojan mielestä päivän paras hetki.
Päiväunilta herättyään alkaa kohta kyselemään, että missä isi on, tai että "isi töissä". 
Sit kun isi astuu ovesta sisään, niin poju juoksee niin innoissaan vastaan ja huutaa et "ikävä isiä!" <3

Päivällisen jälkeen lähdin käymään Bauhaussissa ostamassa lisää tuota dc-fixiä. Sitä laitellessa se ilta melkein menikin. Tai siis mies laitto yksin melkein kokonaan, ei mulla hermot(eikä taidot) riittäny : D
Olihan tuo aikamoista, hiustenkuivaajalla piti lämmittää/sulattaa et sai tuohon altaan ympärille hyvin. Ja ihan hyvin meni, ei ainakaan näin kauempaa huomaa nuita reunoja ;)
Kävihän siinä tosiaan pikkuveli ja vauvan kummisetäkin kaverinsa kanssa iltakahvilla(sillä aikaa kun olin kaupassa).
Iltapalaksi smoothieta ja "lättyjä" niinku poju sanoo.
Teen yleensä tota smoothieta isomman satsin illalla, josta riittää sit seuraavana päivänä välipalaksi. Tällä kertaa sekaan eksyi banaania, mansikkaa, vadelmaa, maitorahkaa, maustamatonta jukurttia ja loraus mansikkakeittoa.

Pojatkin saatiin onneksi suht hyvin nukkumaan. Lopuksi vielä siivosin keittiön ja laitoin miehelle kahvit valmiiksi aamuksi. Nyt on jotenki onneksi jääny tavaksi siivota keittiö illlalla, paljon mukavempi herätä aamulla siistiin keittiöön.

Nyt kaikki muut taitaa täällä jo nukkua, joten kaivaudunpas itsekin peiton alle lämpimään, hyvää yötä :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

KIITOS KOMMENTISTASI <3